ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Λήστευε ψιλικατζίδικα με πιστόλι ρέπλικα

Θεσσαλονίκη: Λήστευε ψιλικατζίδικα με πιστόλι ρέπλικα
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Με την κατηγορία της ληστείας την οποία μάλιστα διέπραξε χρησιμοποιώντας πιστόλι απομίμησης σε κατάστημα ψιλικών συνελήφθη 30χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Η ληστεία σημειώθηκε στην περιοχή της Ανάληψης ενώ από η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, οδήγησε στην εξιχνίαση τριών ακόμη περιπτώσεων ληστειών σε καταστήματα ψιλικών.

Συγκεκριμένα, ο δράστης χθες το πρωί εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Ανάληψης και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ωστόσο συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, εντός του Οκτωβρίου, προέβη σε δύο ακόμη περιπτώσεις ληστειών και μία απόπειρα ληστείας σε καταστήματα ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με την απειλή πιστολιού, από τα οποία αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του 30χρονου βρέθηκε κρυμμένο ένα πιστόλι απομίμησης τύπου ρέπλικα, το οποίο χρησιμοποίησε για την τέλεση των ληστειών.

Επιπλέον, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δε διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ