ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ομολόγησε κακοποίηση και απάτη η θεία της 8χρονης - Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Ρόδος: Ομολόγησε κακοποίηση και απάτη η θεία της 8χρονης - Αναμένεται ένταλμα σύλληψης
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Σε ομολογία της αποτρόπαιας πράξης της, δηλαδή για τη σκηνοθεσία του βιασμού της 8χρονης ανηψιάς της προκειμένου να εξαπατήσει τη μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα, φέρεται να προχώρησε η συγγενής του κοριτσιού στη Ρόδο, σε μια πρωτοφανή υπόθεση. 

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες, η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία ενώ είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής φέρεται να έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του παρθενικού υμένα, χωρίς ωστόσο διείσδυση, από τη γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

Το χρονικό της σκευωρίας με θύμα ένα 8χρονο παιδί

Όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη, της οποίας ο παππούς κατέθεσε ως ύποπτος για την κακοποίησή της, έπαθε λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα την οποία μάλιστα πιστοποίησαν κατά τις εξετάσεις που έκαναν ο ιατροδικαστής, ο γυναικολόγος και ο μικροβιολόγος. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, «έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη», όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τη στείλει στη θεία για να τη συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού. Τότε ήταν που η θεία εξύφανε το σοκαριστικό της σχέδιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της, η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της μητέρας, ηλικίας 10 και 12 ετών, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών.

Το 8χρονο κορίτσι έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ