Τριτοκοσμικές σκηνές έξω από το ΑΠΘ: Φοιτητές σχηματίζουν ουρές για μια μερίδα φαγητού στη Λέσχη
Κάθε άλλο παρά σε ευρωπαϊκή χώρα παραπέμπουν οι σκηνές που εκτυλίσσονται πλέον καθημερινά έξω από τη φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς φοιτητές συνωστίζονται στην ουρά, εν μέσω πανδημίας, προκειμένου να προμηθευτούν μια μερίδα δωρεάν φαγητού.
Η αναμονή των φοιτητών μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες, τα μέτρα κατά της πανδημίας εφαρμόζονται υποτυπωδώς (ή καθόλου), ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των φοιτητών σε τοπικά Μέσα ο σοβαρότερος κίνδυνος αφορά στο ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος.
Κι αυτό γιατί καθώς η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη βρίσκεται στη συμβολή δύο ταχείας κυκλοφορίας αυτοκινητοδρόμων, της Κ. Καραμανλή και της 3ης Σεπτεμβρίου, λόγω του συνωστισμού, πολλά παιδιά αναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα.

Επίσης, στο σημείο δεν έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά κιγκλιδώματα και επιπλέον, η ουρά των φοιτητών εκτείνεται κάποιες φορές, ακόμη και έως το Πολυτεχνείο, διασχίζοντας δηλαδή την 3η Σεπτεμβρίου.

Ο συνωστισμός των φοιτητών, την ώρα που τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα παραμένουν υψηλά εντείνει την ανησυχία των φοιτητών, των γονιών τους, καθιστώντας αναγκαία την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Ρωσία: Καθηγήτρια υπέκυψε στα τραύματά της μετά από επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της
12:30
Imperial Brands Hellas: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις και το 2025 με οδηγό τα Προϊόντα Νέας Γενιάς
12:30
Πυροβολισμός κατά του ράπερ Offset έξω από καζίνο στη Φλόριντα
12:20
Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άνδρας στην Παλλήνη – Βρέθηκε σημείωμα αυτοχειρίας
12:11