ΕΛΛΑΔΑ

Μυρτώ: Εγκρίθηκε η κάλυψη των εξόδων θεραπείας της από τον ΕΟΠΠΥ

Μυρτώ: Εγκρίθηκε η κάλυψη των εξόδων θεραπείας της από τον ΕΟΠΠΥ
INTIME / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ευχάριστα νέα για την Μυρτώτο κορίτσι που κακοποιήθηκε άγρια πριν από εννέα χρόνια στην Πάρο, καθώς, το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο ενέκρινε την κάλυψη των εξόδων θεραπείας από τον ΕΟΠΥΥ. Έτσι πλέον, η Μυρτώ θα συνεχίσει τη θεραπεία της στην εξειδικευμένη κλινική στη Γερμανία.

Την είδηση ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας πως «είμαστε όλοι δίπλα της».

Σημειώνεται πως η Μυρτώ, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγες μέρες η μητέρα της, έγινε δεκτή σε ειδικό κέντρο αποθεραπείας στην Γερμανία.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα», έγραψε στο Facebook η μητέρα της κοπέλας, Μαρία Κοτρώτσου, συγκινώντας με τις σειρά της χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου.

«Ευχαριστώ όλους όσοι προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαιτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covid-19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα. Τέλος ευχαριστώ όλους εσας για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου.

«Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών. Μα πάνω και πρώτα απ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε. Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μερες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ», ήταν η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ