ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Τρία βαθιά τραύματα με μαχαίρι εντόπισε ο ιατροδικαστής στην άτυχη μητέρα

Αιγάλεω: Τρία βαθιά τραύματα με μαχαίρι εντόπισε ο ιατροδικαστής στην άτυχη μητέρα
CNN Greece/ Σπύρος Μελισσάρης

Βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος εντόπισε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης μητέρας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής που μόλις ολοκλήρωσε την νεκροψία, από την πρώτη εικόνα διαπιστώνει τουλάχιστον 3 βαθιά τραύματα στο στέρνο και το λαιμό. Αύριο το πρωί από τη νεκροτομή θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος δίπλα στη σορό και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα οικιακό μαχαίρι.

Ο γιος του θύματος που μεταφέρθηκε για κατάθεση στην αστυνομία είπε ότι το πρωί που έφυγε από το σπίτι είχε μείνει πίσω ο αδελφός του μαζί με την μητέρα του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Οι αρχές ασφαλείας να αναζητούν τον γιο της γυναίκας ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο.

«Είχε δώσει αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά της»

Μιλώντας στο CNN Greece και τον Σπύρο Μελισσάρη, γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια και πως η μητέρα δεν είχε στήριξη από κανέναν στον αγώνα της να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Όπως είπε: «Το ένα παιδί φώναζε, το άλλο δεν καταφέραμε να το προσεγγίσουμε... Από ό,τι είπαν στη γειτονιά το ένα παιδί το έκανε... Είχαν λογομαχήσει. Από ό,τι ξέρω είχαν πολλά προβλήματα. Είχαν πολλά προβλήματα ως οικογένεια. Δεν είχε στήριξη από κανέναν, πατέρας δεν υπήρχε. Είχε δώσει αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά της. »

ΔΗΜΟΦΙΛΗ