ΕΛΛΑΔΑ

«Βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου»: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω

«Βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου»: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω
CNN Greece/ Σπύρος Μελισσάρης

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων για την δολοφονία μητέρας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω με βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος, με τις αρχές να αναζητούν έναν από τους γιους της γυναίκας ο οποίος δεν βρέθηκε στο σπίτι.

Όπως λέει κάτοικος της περιοχής στο φακό του CNN Greece, άκουσε τον άλλο γιο της οικογένειας, να βγαίνει έντρομος από το σπίτι και να καλεί σε βοήθεια λέγοντας ότι κάποιος σκότωσε τη μητέρα του. Όταν ρωτήθηκε ποιος το έκανε είπε ότι ήταν ο Αντρέας, ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος αναζητείται.

«Η αστυνομία ερχόταν εδώ συχνά. Ο μικρότερος γιος βγήκε από το σπίτι του και φώναζε βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου. Τον ρώτησα ποιος και είπε ο Αντρέας. Τον ρώτησα που πήγε και μου είπε έφυγε από το παράθυρο. Μετά πήρα τηλέφωνο το 100 και ήρθαν αμέσως», είπε κάτοικος της περιοχής.

Άλλος μάρτυρας, περιέγραψε τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετώπιζε η οικογένεια λέγοντας, ότι η μητέρα προσπαθούσε να συντηρήσει την οικογένειά της με ένα επίδομα. Όσον αφορά τον μικρότερο γιο τον Αντρέα, είπε ότι ζούσε στο Ν. Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα κι επισκεφτόταν με άδεια συχνά το σπίτι του.

«Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το πήρε η Πρόνοια γιατί δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα ενώ, ο πατέρας είχε πεθάνει. Η Πρόνοια έκρινε ότι το παιδί πρέπει να πάει σε κάποιο ίδρυμα. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Εξαθλίωση… Η μητέρα έπαιρνε ένα επίδομα γιατί είχε και μια σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος ο γιος συντηρούσε την οικογένεια ο οποίος είναι ο κολλητός μου. Στο σπίτι εδώ ζούσαν τα 3 από τα 5 αδέλφια. Ο μεγάλος ο Βασίλης είχε δικό του σπίτι και την οικογένεια συντηρούσε ο Γιώργος που είναι το δεύτερο παιδί», είπε ο κάτοικος της περιοχής, συμπληρώνοντας πως γενικότερα ο μικρός γιος της οικογένεις δεν είχε εκτός ορισμένων περιπτώσεων παραβατική συμπεριφορά.

«Είχε δώσει αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά της»

Μιλώντας επίσης στο CNN Greece και τον Σπύρο Μελισσάρη, γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια και πως η μητέρα δεν είχε στήριξη από κανέναν στον αγώνα της να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Όπως είπε: «Το ένα παιδί φώναζε, το άλλο δεν καταφέραμε να το προσεγγίσουμε... Από ό,τι είπαν στη γειτονιά το ένα παιδί το έκανε... Είχαν λογομαχήσει. Από ό,τι ξέρω είχαν πολλά προβλήματα. Είχαν πολλά προβλήματα ως οικογένεια. Δεν είχε στήριξη από κανέναν, πατέρας δεν υπήρχε. Είχε δώσει αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά της. »

Τρία βαθιά τραύματα με μαχαίρι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης μητέρας εντόπισε βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής που μόλις ολοκλήρωσε την νεκροψία, από την πρώτη εικόνα διαπιστώνει τουλάχιστον 3 βαθιά τραύματα στο στέρνο και το λαιμό. Αύριο το πρωί από τη νεκροτομή θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος δίπλα στη σορό και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα οικιακό μαχαίρι.

Ο γιος του θύματος που μεταφέρθηκε για κατάθεση στην αστυνομία είπε ότι το πρωί που έφυγε από το σπίτι είχε μείνει πίσω ο αδελφός του μαζί με την μητέρα του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Οι αρχές ασφαλείας να αναζητούν τον γιο της γυναίκας ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ