ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή, καλύτερη η κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή, καλύτερη η κατάσταση της υγείας του
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» παραμένει νοσηλευόμενος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την κατάστασή της υγείας του να είναι βελτιωμένη.

Το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός παρουσιαστής διασωληνώθηκε και λίγες ώρες αργότερα βγήκε από την καταστολή.

Η φίλη του Σοφία Βόσσου μιλώντας στο Alpha ανέφερε ότι έχει υποκείμενα και ότι μάλλον κόλλησε λοίμωξη στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για ένα χειρουργείο.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνώθηκε προληπτικά.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του.

Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν.

Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφος του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ