ΕΛΛΑΔΑ

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για το τριήμερο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (26/10) άστατος θα παραμείνει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κατά τις πρωινές ώρες της ημέρας στα νότια τμήματα της Πελοποννήσου αλλά και στα δυτικά και ορεινά τμήματα της Κρήτης δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες.

Στην Αττική τις πρωινές ώρες προβλέπονται αυξημένες συννεφιές ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη θα έχει αρχικά ηλιοφάνεια και μέσα στην ημέρα κάποιες παροδικά αυξημένες συννεφιές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου αρκετά καλός θα είναι ο καιρός με λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ κάποιες μπόρες θα σημειωθούν στα δυτικά - νοτιοδυτικά τμήματα της Πελοποννήσου μέχρι και τα κεντρικά, δυτικά και νότια τμήματα της Κρήτης.

Τέλος, τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις μεσημεριανές ώρες της 28ης Οκτωβρίου στη νότια Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες καθώς και τα δυτικά και υπόλοιπα νότια τμήματα. Έτσι, οι παρελάσεις αναμένεται να γίνουν με γενικά καλές καιρικές συνθήκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ