ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Μέγαρα: Τετράχρονο κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του

Τραγωδία στα Μέγαρα: Τετράχρονο κοριτσάκι στραγγαλίστηκε από τη θεία του
CNN GREECE

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την τραγωδία στα Μέγαρα, καθώς παραδέχτηκε η θεία πως αυτή έπνιξε την τετράχρονη ανιψιά της για να μην την πάρουν οι βιολογικοί της γονείς, όπως είπε.

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Νικολέττα Παπάζογλου

Ως ασταθή με αρκετά προβλήματα ψυχολογικά που έκαναν την εμφάνιση τους έντονα τον τελευταίο καιρό, περιγράφουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, η 40χρονη γυναίκα που σκότωσε την τετράχρονη ανιψιά της και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα πριν δυο χρόνια ζήτησε να πάρει και να μεγαλώσει αυτή την ανιψιά της, καθώς η αδελφή και ο γαμπρός της που είναι χρήστες ναρκωτικών, δε ήθελαν το παιδί και το είχαν αφήσει να ζει με τη γιαγιά και τον παππού του. Μάλιστα είχε ξεκινήσει και τις διαδικασίες για να πάρει την κηδεμονία του παιδιού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σήμερα το μεσημέρι ο σύζυγος της που μπήκε στο σπίτι στα Μέγαρα, την βρήκε πεσμένη στο δάπεδο καθώς με ένα μαχαίρι είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες της από τα χέρια και τα πόδια της, ενώ επάνω στο κρεβάτι ήταν νεκρό το μικρό κοριτσάκι.

Η δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί έψαξαν στο σπίτι για φάρμακα αλλά δεν βρήκαν κάτι.

Τώρα παίρνουν καταθέσεις από την οικογένεια και τους γείτονες, ενώ ρωτούν τους στενούς συγγενείς αν στο παρελθόν η γυναίκα είχε κάνει ξανά απόπειρα αυτοκτονίας.

IMG 0388

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την κηδεμονία του 4χρονου παιδιού είχαν αναλάβει με εισαγγελική εντολή η θεία του Μαρία και ο σύζυγός της Σωτήρης, καθώς η γιαγιά είχε βάλει βηματοδότη πριν από 15 ημέρες.

Η δράστης είναι μητέρα δυο αγοριών ηλικίας 21 και 18 ετών.

IMG 0392

Σύμφωνα με συγγενείς αλλά και φίλους της Μαρίας, πρόκειται για μια δραστήρια και κοινωνική γυναίκα χωρίς ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, οι γονείς της 4χρονης, η οποία ήταν αβάπτιστη και θα της έδιναν το όνομα Μαρία -όπως ακριβώς τη θεία της- την είχαν εγκαταλείψει και πλέον έμενε με την με τον θείο και θεία της.

Όπως λένε ο αδελφός και ο ξάδερφος της Μαρίας, η ίδια αγαπούσε πάρα πολύ τη μικρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ