ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί έως την 28η Οκτωβρίου

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί έως την 28η Οκτωβρίου
Intime

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες, χωρίς όμως σημαντικές μεταβολές καθώς το χαμηλό βαρομετρικό που βρίσκεται στάσιμο στην Ιταλία, δεν θα επηρεάσει σημαντικά την Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη βροχές αναμένονται στην Κρήτη κυρίως στα πιο δυτικά και κεντρικά τμήματα ενώ στις υπόλοιπες νότιες νησιωτικές περιοχές η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και κάποιε τοπικές συννεφιές.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει στην Εύβοια.

Στην Αττική παροδικά αυξημένες συννεφιές θα έχουμε κυρίως στην αρχή της ημέρας ενώ όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές κυρίως προς την Χαλκιδική. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, ακαθόριστη είναι η κίνηση του σχεδόν στάσιμου βαρομετρικού χαμηλού στη νότια Ιταλία.

Τέλος, την 28η Οκτωβρίου η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ από το μεσημέρι και μετά κάποια σύννεφα θα πλησιάσουν στα νότια τμήματα της Πελοποννήσου και στην Κρήτη με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ