Καιρός - Αρναούτογλου: Ξανακινείται προς τη Σικελία το χαμηλό βαρομετρικό
Για «ανησυχητική έκπληξη» σχετικά με το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο έπληξε τη Σικελία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές, έκανε λόγο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.
Ο έμπειρος μετεωρολόγος τόνισε ότι «ενώ μέχρι χθες το σχεδόν στάσιμο βαρομετρικό χαμηλό έδειχνε να εξασθενεί κινούμενο νοτιοτερα, νοτιοανατολικότερα, σήμερα το πρωί (της Τετάρτης) το σύνολο σχεδόν των προγνωστικών μοντέλων το θέλουν οχι μόνο να οργανώνεται περισσότερο αλλά και να ξανακινείται προς την Σικελία».
«Κάτι το οποίο αποτελεί ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση και απευχόμαστε όλοι ότι θα συμβεί», πρόσθεσε.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
«Μεγάλη προσοχή στη Σικελία και στις επόμενες ημέρες
Φίλες και φίλοι!
Αρκετά ανησυχητική έκπληξη επεφύλασσαν σήμερα το πρωί τα προγνωστικά στοιχεία όσον αφορά στο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο έπληξε τη Σικελία προκαλώντας κατά τόπους βιβλικές καταστροφές.
Πιο συγκεκριμένα, κι ενώ μέχρι χθες το σχεδόν στάσιμο βαρομετρικό χαμηλό έδειχνε να εξασθενεί κινούμενο νοτιοτερα, νοτιοανατολικότερα, σήμερα το πρωί το σύνολο σχεδόν των προγνωστικών μοντέλων το θέλουν οχι μόνο να οργανώνεται περισσότερο αλλά και να ξανακινείται προς την Σικελία, κάτι το οποίο αποτελεί ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση και απευχόμαστε όλοι ότι θα συμβεί!
Σε κάθε περίπτωση πάντως όσοι μας παρακολουθείτε από τη Σικελία ή πιθανόν σκοπεύετε να κινηθείτε προς τη συγκεκριμένη περιοχή, θα έλεγα ότι χρειάζεται επαγρύπνηση η λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης και σίγουρα περιορισμό των μετακινήσεων (από την Πέμπτη 28/10 και μέχρι περίπου και το Σάββατο 30/10) στο ελάχιστο! Για ότι νεότερο θα υπάρξουν λεπτομέρειες μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook εδώ!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»
Το Ιράν κάνει λόγο για τρία «αγκάθια» στη συμφωνία- «Σαφείς οι κόκκινες γραμμές μας» απαντούν οι ΗΠΑ
08:58
Στο μπροστινό κάθισμα καθόταν το τρίχρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Καβάλα (vid)
08:55
Έμμεση προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν: Ναυτικό μπλόκο αν δεν αποδεχτεί τη συμφωνία
08:44
Τo «Faces of Death» επιστρέφει: Τρόμος, social media και τα όρια της θέασης
08:43