ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα - Διαμαρτυρίες: Άνοιξε στο ένα ρεύμα η λεωφόρος ΝΑΤΟ - Κλειστή στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων

Πέραμα - Διαμαρτυρίες: Άνοιξε στο ένα ρεύμα η λεωφόρος ΝΑΤΟ - Κλειστή στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων
Από τη κατάληψη της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου INTIME

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της συμβολής της Λεωφόρου ΝΑΤΟ με την οδό Αγ. Γεωργίου που είχε αποκλειστεί λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τον θάνατο του νεαρού Ρομά στο Πέραμα.

Παράλληλα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ύψος της διασταύρωσης Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων.

Νωρίτερα, λόγω της συγκέντρωσης ατόμων, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από την οδό Αγ. Γεωργίου στο ρεύμα προς άνω Λιόσια και από την οδό Μ. Αλεξάνδρου στο ρεύμα προς Αττική Οδό.

Εξάλλου κινητοποίηση των Ρομά στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Γαστούνης προκάλεσε το κλείσιμο του δρόμου, το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου. Έχει γίνει ήδη εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Την ίδια ώρα, τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία, επιχείρησαν να αποκλείσουν εκ νέου απόψε ομάδες διαδηλωτών, που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις που απομάκρυναν τους διαδηλωτές, οι οποίοι στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, κινήθηκαν προς την περιοχή, Κρίνες, Κορινθίας, όπου απέκλεισαν τη σιδηροδρομική γραμμή.

Στο μεταξύ, στην Αχαΐα, διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τους ίδιους λόγους, απέκλεισαν για περίπου μιάμιση ώρα τον παραλιακό δρόμο που συνδέει την Πάτρα με τις δημοτικές ενότητες Παραλίας και Βραχνεΐκων.

Ένταση το μεσημέρι στην Αθηνών - Πατρών

Η Εθνική Οδός στο 95ο χιλιόμετρο Αθηνών - Πατρών, έκλεισε και νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, καθώς στο σημείο σημειώθηκε ένταση με Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε πετροπόλεμος, ενώ δημιουργηθηκε ουρά χιλιομέτρων.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού. Λίγη ώρα αργότερα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ