ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο που σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Ιεράπετρα: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις  με τον 54χρονο που σκότωσε την πρώην σύζυγό του
Intime

Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών και του 54χρονου από την Ιεράπετρα που το πρωί της Παρασκευής δολοφόνησε με την χρήση μαχαιριού την 48χρονη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών και στην συνέχεια ανέβηκε σε ψηλό σημείο απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Περιστερά της Ιεράπετρας.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία σημειώθηκε στην Ιεράπτερα της Κρήτης, με έναν άνδρα να σκοτώνει με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του, στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, το πρωί της Παρασκευής, ένας 54χρονος άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη 48χρονη .

Ο δράστης ανέβηκε σε ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν με τον ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. να εστιάζει στο ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του εάν αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων, με τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο είναι 25 ετών.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει πρόσφατα και η γυναίκα διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου και την δολοφόνησε ο δράστης.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ