ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στο τραύμα του ο 70χρονος που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από 40χρονο μποξέρ

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στο τραύμα του ο 70χρονος που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από 40χρονο μποξέρ
INTIME/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κατέληξε ο καβγάς μεταξύ ενός 70χρονου και ενός 40χρονου για ασήμαντη αφορμή στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πρώτος κατέληξε μετά από 40 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο ηλικιωμένος είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από τον 40χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε γνώσεις πολεμικών τεχνών.

«Τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει αναίσθητος στο έδαφος», ανέφερε ένας εκ των δυο αυτόπτων μαρτύρων στην κατάθεση του.

Ο 40χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο επειδή το κατοικίδιο του ηλικιωμένου δεν είχε λουρί. Σύντομα, η λεκτική αντιπαράθεση και οι βωμολοχίες δεν άργησαν να οδηγήσουν σε σωματική βία.

O 40χρονος αφότου χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του ηλικιωμένου, τον χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με αποτέλεσμα o τελευταίος να χάσει επαφή με το περιβάλλον και να σωριαστεί στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, η σοβαρότητα του χτυπήματος ήταν εμφανής λόγω της διάχυτης αιμορραγίας που παρουσίασε στον εγκέφαλό του ο ηλικιωμένος.

Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε επέμβαση εγκεφάλου.

Ωστόσο δεν παρουσίασε σημάδια ουσιαστικής βελτίωσης, παρέμεινε σε κώμα και την Πέμπτη κατέληξε.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης

Ο δράστης της υπόθεσης ξυλοδαρμού και πατέρας δύο παιδιών είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ μέσα από την κατάθεση του, επέδειξε διάθεση μετάνοιας.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο ηλικιωμένος έφερε κάταγμα, εκτεταμένη αιμορραγία διάχυτα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, καθώς και οξύ αιμάτωμα με εγκεφαλικές θλάσεις και διαταραχή του κρανίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ