ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Πέτρος Παπαϊωάννου γνωστός ως «Πιέρο»

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Πέτρος Παπαϊωάννου γνωστός ως «Πιέρο»
voria.gr

Ο Πέτρος Παπαϊωάννου, γνωστός ως «Πιέρο» (Piero) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών. Θεωρούνταν ως «βασιλιάς της νύχτας» στα ‘80s στη Θεσσαλονίκη και ήταν ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, της θρυλικής ντίσκο «Pieros».

Ο «Πιέρο» ήταν ιδιοκτήτης της Luxemburg που βρισκόταν πίσω από το Ποσειδώνιο αλλά και του Tiffany’s στην Ικτίνου. Η θρυλική ντίσκο «Pieros» μεταφέρθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στον πρώην κινηματογράφο Ιφιγένεια, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Ηρακλείου και Αριστοτέλους.

Την είδηση του θανάτου του Πέτρου Παπαϊωάννου έκανε γνωστή το Κέντρο Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα typosthess.gr.

Ο «Πιέρο» άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου

Από τον Απρίλιο του 2021 βρισκόταν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΠΚΜ «Ο Άγιος Παντελεήμων» κατόπιν της δικής του επιθυμίας. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 31.10.2021 στις 12.30 μμ, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων εντός του παραρτήματος «Ο Άγιος Παντελεήμων». Την τελετή και τα έξοδα κηδείας αναλαμβάνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται πως ο «Πιέρο» από τον Αύγουστο του 2019 είχε υποστεί σχεδόν ολική τύφλωση και έμενε μόνος του σε άθλιες συνθήκες σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Τον Μάρτιο ο ίδιος απηύθυνε έκκληση για βοήθεια και με άμεση κινητοποίηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας βρήκε μια νέα στέγη και την απαραίτητη φροντίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ