ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο-ντοκουμέντο για τις κινήσεις του συζυγοκτόνου

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Βίντεο-ντοκουμέντο για τις κινήσεις του συζυγοκτόνου
ΙΝΤΙΜΕ

Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει τις κινήσεις του 54χρονου συζυγοκτόνου λίγα λεπτά πριν διαπράξει τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας στην Ιεράπετρα.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, ο συζυγοκτόνος καταγράφεται να κινείται με το μηχανάκι σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας, με κατεύθυνση προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρισκόταν η 48χρονη.

Από την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της Νεκταρίας, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια.

Παρόλα αυτά ο δράστης γνώριζε ακριβώς το μέρος και τη χρονική στιγμή που θα βρισκόταν σε αυτό η 48χρονη.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, είπαν συγγενείς και φίλοι και κυρίως τα τέσσερα παιδιά της, καθώς και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν γνωρίζει ακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κόπηκε το νήμα της ζωής της κόρης της.

Σύμφωνα με τη νεκροψίανεκροτομή που έγινε χθες στο ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα δέχτηκε 16 μαχαιριές στο σώμα της, οι οποίες έπληξαν ζωτικά της όργανα και ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να ανατρέπεται, είναι και η μητέρα της Νεκταρίας – η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – που δεν γνωρίζει ακόμα τις συνθήκες θανάτου της κόρης της.

Εξιτήριο και εισαγγελέας για τον συζυγοκτόνο

Το πρωί της Κυριακής (31.10) αναμένεται να βγει από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο 54χρονος άνδρας που μαχαίρωσε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο δράστης νοσηλεύτηκε προληπτικά καθώς στο διάστημα που απειλούσε να αυτοκτονήσει, μετά τη δολοφονία της 48χρονης συζύγου του, Νεκταρίας, είχε αυτοτραυματιστεί.

Ο 54χρονος έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Μανώλης Καλλιονάκης, με δηλώσεις του σε τοπικό μέσο υποστήριξε πως η νοσηλεία ήταν προληπτική και την Κυριακή θα πάρει το εξιτήριο.

Το πρωί της Δευτέρας (01.11), ο 54χρονος συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου, όπου θα κληθεί να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ