ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Παραμένει στο νοσοκομείο ο 54χρονος - Την Τρίτη η απολογία του

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Παραμένει στο νοσοκομείο ο 54χρονος - Την Τρίτη η απολογία του
cretapost.gr

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος ο 54χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του την Παρασκευή.

Ο 54χρονος έμεινε για δεύτερο βράδυ στο νοσοκομείο, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο στήθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Bίντεο δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Το βίντεο που παρουσίασε το Mega αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρωήν συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόαν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Οργή και θλίψη στην κηδεία της Νεκταρίας

Την ίδια ώρα συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το τελευταίο αντίο στην 48χρονη Νεκταρία που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Τραγικές φιγούρες η ηλικιωμένη μητέρα της αλλά και τα 4 παιδιά της.

Στην υπόθεση, σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο συζυγοκτόνος την σκότωσε σε κατάσταση αμοκ με 16 μαχαιριές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ