ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρό διανομέα

Θεσσαλονίκη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρό διανομέα
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 47χρονος διανομέας γρήγορου φαγητού ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος διανομέας και η οποία κινούνταν στην 25ης Μαρτίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην οδό
Γ.Παπανδρέου.

Συνέπεια της παράσυρσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο «Ιπποκράτειο» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου – Προσπάθησε να διαφύγει

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος αν και προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη. Πρόκειται για 21χρονο Αλβανό ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε παρακείμενο δρόμο από το σημείο του δυστυχήματος.

Τραυματίας διανομέας στη Λαμία

Στο μεταξύ, τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι ντελίβερι σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λαμία. Το μηχανάκι ανέβαινε κανονικά την οδο Χαλκομάτας με κατεύθυνση το κέντρο της Λαμίας, όταν από την οδό Πηλίου, βγήκε παραβιάζοντας το «Stop» το αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Παγκράτι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο δικυκλιστής βρέθηκε στο δρόμο. Αν και το προστατευτικό κράνος που φορούσε τον έσωσε από τα χειρότερα, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες και την αξιολόγηση του τραυματισμού του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ