ΕΛΛΑΔΑ

Βρείτε τα πάντα για τη θέρμανση του σπιτιού σας μόνο στα LEROY MERLIN!

Βρείτε τα πάντα για τη θέρμανση του σπιτιού σας μόνο στα LEROY MERLIN!

Ο χειμώνας της σεζόν 2021-22 είναι προ των πυλών και τα πρώτα κρύα μας χτυπάνε ήδη την πόρτα… Είστε λοιπόν καλά προετοιμασμένοι για να κρατήσετε τους χώρους του σπιτιού ή και του γραφείου σας ζεστούς και να είστε ξέγνοιαστοι τις κρύες μέρες που έρχονται; Αν όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε… τα πάντα για τη θέρμανση του σπιτιού σας θα τα βρείτε στη LEROY MERLIN!

Δημιουργήστε την ιδανική θερμοκρασία και τη «ζεστή ατμόσφαιρα» που πάντα θέλατε, με τα προϊόντα θέρμανσης της LEROY MERLIN: Βρείτε τζάκια, θερμαντικά σώματα, σόμπες, κλιματιστικά, αφυγραντήρες, θερμοπομπούς και πολλά ακόμη και κρατήστε ζεστό το σπίτι και το χώρο στον οποίο εργάζεστε χωρίς κόπο, χρόνο ή πολλά έξοδα. Πάμε λοιπόν να δούμε όλα όσα αφορούν τα προϊόντα θέρμανσης της LEROY MERLIN.

Θέρμανση με τζάκι

Πάντα, η πιο παραδοσιακή επιλογή για τη θέρμανση ενός σπιτιού είναι το τζάκι. Μπροστά στο τζάκι μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, όχι μόνο για να ζεσταθείτε αλλά και για να ψήσετε νόστιμα φαγητά, να κάνετε movie nights ή βραδιές με επιτραπέζια μαζί με ζεστασιά και πάνω απ’ όλα καλή παρέα. Το τζάκι αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο για κάθε σαλόνι, αλλά και να μην έχετε δεν χρειάζεται να… σκάτε! Στη LEROY MERLIN θα βρείτε ακριβώς το τζάκι που χρειάζεστε για να φτιάξετε την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για το σπιτικό σας. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους ενεργειακών τζακιών ώστε να βρείε αυτό που θα ταιριάξει γάντι στην αισθητική του σαλονιού σας!

Θέρμανση με σόμπα

Μια άλλη πολύ καλή επιλογή για θέρμανση είναι η σόμπα. Η σόμπα αποτελεί πρακτική λύση καθώς είναι αρκετά οικονομική και στην αγορά αλλά και στην κατανάλωσή της. Επίσης ένας λόγος ακόμη για να προτιμήσετε μια σόμπα είναι η εύκολη μεταφορά της λόγω του μεγέθους της σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή και εκτός σπιτιού (αν θέλετε, για παράδειγμα, να την πάρετε και στο εξοχικό σας). Βέβαια υπάρχουν και μεγαλύτερες επιλογές σόμπας που θυμίζουν πιο πολύ το τζάκι.

Η LEROY MERLIN έχει δημιουργήσει μια τεράστια ποικιλία από σόμπες για να μπορέσετε να αποκτήσετε αυτή που θα ανταποκριθεί καλύτερα σε αυτό που ψάχνετε: Βρείτε ξυλόσομπες, σόμπες pellet, σόμπες υγραερίου, σόμπες κηροζίνης, σόμπες πετρελαίου, σόμπες αερίου εξωτερικού χώρου, σόμπες χαλαζία-αλογόνου ή και σόμπες εξωτερικών χώρων γενικότερα ακόμη και αξεσουάρ για σόμπες. Με τόσο μεγάλη ποικιλία, είμαστε βέβαιοι πως θα φύγετε από τη LEROY MERLIN ακριβώς με τη σόμπα που χρειάζεστε!

Θέρμανση με κλιματιστικό

Το κλιματιστικό αποτελεί στάνταρ επιλογή για τη θέρμανση των χώρων σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σαλόνι, στα υπνοδωμάτια, στην κουζίνα, στο χολ και στο γραφείο σας και να το χρησιμοποιείτε για να ζεστάνετε άμεσα το χώρο στον οποίο βρίσκεστε. Επίσης, συμφέρει, γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όχι μόνο για να ζεσταθείτε τον χειμώνα αλλά και για να δροσίζεστε το καλοκαίρι. Η LEROY MERLIN κάνει το θαύμα της και με τα air condition και σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές κλιμαστικών για να διαλέξετε, είτε με βάση τα BTU, είτε με βάση την ενεργειακή κλάση, είτε την κάλυψη ανά τετραγωνικό μέτρο!

Θέρμανση με αφυγραντήρα

Μια εναλλακτική, ή ίσως για να το θέσουμε πιο σωστά, συμπληρωματική επιλογή για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι ο αφυγραντήρας. Ο αφυγραντήρας, όπως λέει και το όνομά του, αφαιρεί την υγρασία από το χώρο ώστε να μην νιώθετε τόσο κρύο. Παράλληλα, δημιουργεί μια πιο «ξηρή» και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμη και για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα απλωμένα ρούχα, τις βροχερές μέρες που δεν μπορείτε να απλώσετε στο μπαλκόνι. Από τα είδη θέρμανσης της LEROY MERLIN είναι αδιανόητο λοιπόν να λείπουν οι αφυγραντήρες: Ανακαλύψτε αμέτρητα μοντέλα από τα πιο αξιόπιστα brands της αγοράς και κάντε δικό σας τον αφυγραντήρα που πάντα χρειαζόσασταν!

Θέρμανση με θερμοπομπό

Τέλος, μια ακόμη εναλλακτική επιλογή για να θερμάνετε τον χώρο σας είναι ο θερμοπομπός. Ο θερμοπομπός αποτελεί και αυτός μια πρακτική επιλογή καθώς είναι εύκολο να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο και να ζεστάνει το χώρο σας, μόλις λίγα λεπτά αφού τον ενεργοποιήσετε. Με μια γρήγορη ματιά στους θερμοπομπούς της LEROY MERLIN πιστεύουμε πως θα βρείτε αυτόν που θα σας συντροφεύσει όλες τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα!

Θέρμανση με καλοριφέρ

Τα καλοριφέρ είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος θέρμανσης για τα περισσότερα σπίτια. Δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα που διαρκεί για αρκετή ώρα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και για να στεγνώσετε τη μπουγάδα σας τις βροχερές μέρες του χειμώνα που έχει πολλή υγρασία. Εάν θέλετε να ζεστάνετε ένα σπίτι με πολλά δωμάτια, η επιλογή θερμαντικών σωμάτων καλοριφέρ αποτελεί ιδανική λύση. Υψηλής απόδοσης και ποιότητας, διανέμουν ομοιόμορφα τη θέρμανση σε ολόκληρο το σπίτι. Η LEROY MERLIN ως ειδικός στη θέρμανση διαθέτει τεράστια ποικιλία από θερμαντικά σώματα για να επιλέξετε το στυλ και το μέγεθος που χρειάζεστε για να έχετε ένα ζεστό σπίτι!

Οι πιο value for money λύσεις για θέρμανση σε περιμένουν στα LEROY MERLIN!

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, η LEROY MERLIN είναι ο απόλυτος προορισμός για τη θέρμανση αυτό το χειμώνα! Δεν διαθέτει μόνο τεράστια ποικιλία στις λύσεις θέρμανσης… φροντίζει παράλληλα να διατηρεί και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ώστε να έχουν όλοι ζεστασιά αυτή τη χειμερινή σεζόν! Με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά της, ή στο www.leroymerlin.gr είμαστε βέβαιοι πως θα βρείτε την ιδανική λύση για εσάς ως προς τη θέρμανση του σπιτιού σας και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις καταπληκτικές προσφορές της!