ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε λόγοι που δείχνουν γιατί τα καλύτερα για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι στη LEROY MERLIN!

Πέντε λόγοι που δείχνουν γιατί τα καλύτερα για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι στη LEROY MERLIN!

Εσείς πόσο καλά έχετε προετοιμαστεί για τα κρύα που μας περιμένουν τον φετινό χειμώνα; Πέρυσι βιώσαμε ακραία καιρικά φαινόμενα, με θερμοκρασίες υπό του μηδενός οπότε θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί καλά για τη χειμερινή σεζόν που έχει σχεδόν ξεκινήσει. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην το αναβάλετε άλλο και να μην περιμένετε να φτάσει η στιγμή να χρειαστείτε τη νέα σας συσκευή θέρμανσης προτού την αποκτήσετε.

Ψάξαμε καλά τι συμβαίνει με τις συσκευές θέρμανσης στην αγορά και μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως στη LEROY MERLIN θα βρείτε τα πάντα για τη θέρμανση του σπιτιού και του γραφείου σας και μάλιστα σε πολύ συμφέρουσες τιμές! Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά όλους τους λόγους για να επιλέξετε τη LEROY MERLIN για να προμηθευτείτε τα είδη θέρμανσης που χρειάζεστε:

Λόγος #1: Κλιματιστικά κορυφαίας απόδοσης σε εξαιρετική τιμή!

Μια από τις πιο κλασικές λύσεις για θέρμανση είναι το air condition. Γενικά το κλιματιστικό είναι μια καλή επιλογή γιατί θερμαίνει σχετικά άμεσα το χώρο σας και αν επιλέξετε και ένα μοντέλο με χαμηλή κατανάλωση σας εξοικονομεί και χρήματα από τη χρήση του. Επίσης, άλλος ένας λόγος που το air condition συμφέρει, είναι το ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χειμώνα και καλοκαίρι, τόσο για να ζεσταθείτε όσο και για να δροσιστείτε.

Γιατί όμως να επιλέξετε ένα air condition από τη LEROY MERLIN; Η απάντηση είναι απλή: Η LEROY MERLIN διαθέτει απεριόριστη ποικιλία σε κλιματιστικά και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές και προσφορές! Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε το νέο σας κλιματιστικό από τα καλύτερα brands της αγοράς με κριτήριο την κατανάλωση, την ενεργειακή κλάση, τα BTU αλλά και την κάλυψη ανά τετραγωνικό μέτρο που προσφέρουν τα κλιματιστικά της LEROY MERLIN!

Λόγος #2: Μεγάλη ποικιλία σε σόμπες!

Γιατί να προτιμήσετε μια σόμπα για τη θέρμανση του σπιτιού σας; Οι σόμπες έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως την οικονομική κατανάλωση και την εύκολη μετακίνησή τους από δωμάτιο σε δωμάτιο λόγω του ως επί το πλείστον, μικρού μεγέθους τους. Μην ξεχνάτε επίσης πως μια σόμπα ζεσταίνει άμεσα το χώρο στον οποίο βρίσκεστε.

Γιατί να προτιμήσετε μία σόμπα από τη LEROY MERLIN; Γιατί η LEROY MERLIN διαθέτει μια ατελείωτη γκάμα από σόμπες που σίγουρα είναι ικανή να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες σας για θέρμανση. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, θα βρείτε ξυλόσομπες, σόμπες pellet, σόμπες υγραερίου, σόμπες κηροζίνης, σόμπες πετρελαίου, σόμπες αερίου εξωτερικού χώρου, σόμπες χαλαζία-αλογόνου και σόμπες εξωτερικών χώρων γενικότερα μέχρι και αξεσουάρ για σόμπες. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να επισκεφθείτε τη LEROY MERLIN και να μη βρείτε τη σόμπα που ψάχνετε!

Λόγος #3: Οι ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης είναι αμέτρητες!

Οι ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν μια άμεση λύση για να ζεσταθείτε. Έχουν χαμηλό κόστος αγοράς, δεν απαιτούν μεγάλη έρευνα αγοράς για να αποφασίσετε πιο μοντέλο θέλετε, είναι πολύ εύκολες στη μετακίνηση και θερμαίνουν και αυτές άμεσα το χώρο σας.

Στην ποικιλία της LEROY MERLIN θα βρείτε τα πάντα από ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης για να μπορέσετε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας για θέρμανση: Βρείτε αερόθερμα, σόμπες αλογόνου - χαλαζία, καλοριφέρ λαδιού, θερμοπομπούς, πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, ηλεκτρικά σώματα μπάνιου ακόμη και ηλεκτρικά τζάκια!

Λόγος #4: Βρίσκεις τα πάντα για την κεντρική θέρμανση του σπιτιού!

Αν θέλετε να φτιάξετε την κεντρική θέρμανση του σπιτιού σας, η LEROY MERLIN και πάλι είναι εδώ για εσάς, με αμέτρητες επιλογές: Ανακαλύψτε σώματα καλοριφέρ και τα αξεσουάρ τους, αντλίες θερμότητας, λέβητες πετρελαίου, λέβητες πετρελαίου-αερίου, λέβητες στερεών καυσίμων, καυστήρες pellet, καυστήρες αερίου, καυστήρες πετρελαίου, fan coil δαπέδου, σώματα μπάνιου, θερμοστάτες, κυκλοφορητές και πολλά ακόμη για να φτιάξετε την κεντρική θέρμανση του σπιτιού σας ακριβώς έτσι όπως την έχετε φανταστεί!

Λόγος #5: Ακόμη κι αν δεν έχεις τζάκι, μπορείς να αποκτήσεις ένα!

Το τζάκι είναι το απόλυτο must για να φτιάξετε μια ζεστή και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας και να απολαύσετε ζεστές βραδιές με την οικογένεια και γενικώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπροστά του. Εκτός από το ότι σας ζεσταίνει, σας δίνει και τη δυνατότητα να φτιάξετε ψητές νοστιμιές που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι.

Αν το σπίτι σας δεν διαθέτει ήδη τζάκι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσεις ένα τώρα! Η LEROY MERLIN διαθέτει μεγάλη ποικιλία από τζάκια σε οικονομικές τιμές ώστε κάθε σπίτι να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει! Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους ενεργειακά τζάκια ή ηλεκτρικά τζάκια αναλόγως με το τι ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και τις ανάγκες σας!

Όλα τα σπίτια φέτος θα μείνουν ζεστά με οικονομία λόγω της LEROY MERLIN!

Με τόσους λόγους λοιπόν, πώς είναι δυνατόν να μην προτιμήσετε τη LEROY MERLIN για τη θέρμανση του σπιτιού σας; Δεν είναι μόνο η τεράστια ποικιλία που διαθέτει, ούτε οι ακαταμάχητες τιμές της… είναι πως προσφέρει ακόμη καλύτερες τιμές για τα μέλη του LEROY MERLIN club και πως διαθέτει ειδικούς συμβούλους για τη θέρμανση που θα σας λύσουν όποια απορία κι αν έχετε, ενώ θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο θέρμανσης με βάση τις ανάγκες σας!

Ακόμη, μην ξεχνάτε πως αν δεν σας εξυπηρετούν τα καταστήματα LEROY MERLIN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Λάρισα, μπορείτε πάντα να κάνετε ηλεκτρονικά την αγορά σας στο www.leroymerlin.gr. Αγοράζοντας από το eshop της LEROY MERLIN βρίσκετε όχι μόνο τα ίδια προϊόντα που διαθέτει στα καταστήματά της, αλλά έχετε και τη δυνατότητα παραλαβής από ένα κατάστημα ή και την άμεση παράδοση του προϊόντος θέρμανσης στην πόρτα σας! Η LEROY MERLIN είναι λοιπόν ο απόλυτος προορισμός για τη θέρμανση του σπιτιού σας!