Σέρρες: 28χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την σύντροφό του
Ανανεώθηκε:
Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις Σέρρες, όταν ένας 28χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την 37χρονη σύντροφό του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ τους, στο σπίτι στο οποίο διαμένουν.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη, ενώ το μαχαίρι, μήκους 22 εκατ. κατασχέθηκε. Η γυναίκα υπέστη τραύμα στο χέρι, ενώ η κατάστασή της δεν εγκυμονεί κίνδυνο.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
ΧΡΗΜΑ
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο οι παραγωγοί - Τα πέντε βήματα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
01:00
ΧΡΗΜΑ
Οδηγός για το επίδομα θέρμανσης: Έως 1.560 ευρώ το μέγιστο ποσό - Πώς θα εφαρμοστεί η αύξηση του 30%
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τραγωδία στην Ισπανία: Αγωνία για επιζώντες, 3ήμερο πένθος, αναπάντητα ερωτήματα και πολιτική θύελλα
23:55
ΚΟΣΜΟΣ