ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες και την Πέμπτη

Καιρός - Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες και την Πέμπτη
Intime

Συνεχίζεται και αύριο Πέμπτη η καλοκαιρία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με εξαίρεση τοπικές ομίχλες στην ηπειρωτική χώρα και κυρίως στις βόρειες - βορειοανατολικές περιοχές, μόνο κατά τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στις ανατολικές και νότιες παράκτιες περιοχές και ηλιοφάνεια στα υπόλοιπα τμήματα. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη καθώς θα έχουμε τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας στις περισσότερες περιοχές θα βγάλει ήλιο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ψυχρή μάζα σε κεντρική και Βόρεια Ευρώπη

Στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Ευρώπης θα κατέβει μία ψυχρή μάζα μέχρι και την δυτική Μεσόγειο κι έτσι θα ωθήσει ζεστό αέρα προς την περιοχή μας πρόσκαιρα όμως, όπως τονίζει ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί προς τα «μέσα της επόμενης εβδομάδας επίκειται μία ψυχρή εισβολή κυρίως στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Ωστόσο θα δούμε αν αυτή θα μας επηρεάσει», υπογραμμίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ