Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης μαχαίρωσε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης
Ένας 20χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, όταν εκείνος τον αντιλήφθηκε να επιχειρεί να διαρρήξει το όχημά του.
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο κλήθηκαν δικυκλιστές αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός δράστης, συνοδευόμενος από δύο συνεργούς του, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι κινήσεις του όμως έγιναν αντιληπτές από τον 47χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος και τότε, υπό άγνωστες συνθήκες, ο 20χρονος επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι.
Κατά την ίδια ανακοίνωση, αφού ο 47χρονος τον απέφυγε, ο νεαρός αλλοδαπός αποχώρησε για να επιστρέψει λίγο αργότερα προσπαθώντας για δεύτερη φορά να τον τραυματίσει.
Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον ακινητοποίησαν, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, εξυβρίζοντας, απειλώντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ομηρία στη Γερμανία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο υπάλληλος - Συνελήφθη ο δράστης
19:55
Το ελληνικό ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι: «Μόνη βιώσιμη οδός ο διάλογος και η διπλωματία»
19:52
Μητσοτάκης για παράδοση Ε65: «Πυξίδα μας η συνέπεια, όσο η αντιπολίτευση επενδύει στη μιζέρια»
19:45
Δολοφονία Γεωργίου: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο
19:42