ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εντοπίστηκε ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από το Ίδρυμα Θηλέων

Πάτρα: Εντοπίστηκε ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από το Ίδρυμα Θηλέων
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 16χρονης τροφίμου του Ιδρύματος Θηλέων Πάτρας, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν δεν επέστρεψε από την απογευματινή έξοδο.

Η 16χρονη σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, εντοπίστηκε στον καταυλισμό των Ρομά στο Χάραδρο, από αστυνομικές δυνάμεις και είναι καλά στην υγεία της. Υπεύθυνος της δομής θα οδηγήσει το κορίτσι πίσω στο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η τρίτη φορά που η 16χρονη, φεύγει από τοη δομή

Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν από το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία της, η υπεύθυνη της δομής μετέβη στην Ασφάλεια Πάτρας, και υπέβαλλε δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης, η οποία φέρεται και κατά τα παρελθόν να έχει φύγει από το ίδρυμα και να επιστρέφει είτε κατόπιν δικής της επιθυμίας, είτε μετά από τον εντοπισμό της, από τις Αρχές.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκος Σταθακόπουλος είχε διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ