«Απόβαση» αγροτών από την Κρήτη στην Αθήνα - Διαμαρτυρία στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιείται η διαμαρτυρία αγροτών της Κρήτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Περισσότεροι από 1.500 αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Κρήτη έφτασαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης διαμαρτύρονται για τις μειωμένες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητούν ακύρωση της ΚΥΑ για τα βοσκοτόπια, επιστροφή των κομμένων επιδοτήσεων στους λογαριασμούς των πραγματικών δικαιούχων, αλλά και λύσεις για τους δασικούς χάρτες και το κόστος παραγωγής, που, όπως λένε, τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν τη γη τους και την αιγοπροβατοτροφία.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί, αντιπροσωπεία 23 αγροτών έγινε δεκτή από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμο Κεδίκογλου.
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30
Ο Ντέιβ Μπατίστα, νέος υποψήφιος για τον ρόλο του Kratos στο «God of War»
23:59
Ισραήλ: Ο στρατός θα συνεχίσει «να δρα προληπτικά» στη Γάζα, λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου
23:50
Έμεινε στο 1-1 ο Παναθηναϊκός με την ΤΣΣΚΑ 1948 - Η πρόκριση θα κριθεί στη Σόφια
23:38