Ηράκλειο: Αφγανός πρόσφυγας αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι Ταλιμπάν έσφαξαν την οικογένειά του
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Ασίτες, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 20χρονος Αφγανός πρόσφυγας έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν έμαθε ότι η οικογένειά του είχε σφαγιαστεί από τους Ταλιμπάν, στη χώρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr, ο 20χρονος είχε υποβάλει πρόσφατα αίτημα για να του χορηγηθεί άσυλο στη χώρα μας και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν νόμιμα σε ποιμνιοστάσιο στους Ασίτες.
Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδια θηλιά που είχε περάσει ο ίδιος στο λαιμό του μέσα στο μαντρί της οικογένειας των Ελλήνων, για τους οποίους εργαζόταν.
Το άψυχο σώμα του εντόπισε μέσα στο μαντρί η μόλις 15 ετών κόρη της οικογένειας η οποία τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ.
CULTURE
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio είναι και πάλι διαθέσιμες!
09:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Το χιόνι ξεπέρασε το ιστορικό του 1978, καμπανάκι για νέο «κύμα» κακοκαιρίας - Στο «σκοτάδι» 250.000 νοικοκυριά, κλειστά σχολεία
09:00
ΕΛΛΑΔΑ