ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 75χρονης ο βαφτισιμιός της

Βόλος: Ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 75χρονης ο βαφτισιμιός της
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Την εμπλοκή του βαφτισιμιού της 75χρονης γυναίκας που βρέθηκε κατακρεουργημένη με 20 μαχαιριές στο υπόγειο του σπιτιού της στο Βόλο, εξετάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.grο 40χρονος άνδρας οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομιας Μαγνησίας όπου και τον ανακρίνουν οι αστυνομικοί.

Πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Ο 40χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορες υποθέσεις, ενώ η σχέση του με το θύμα ήταν οικονομική καθώς η άτυχη ηλικιωμένη τον συνέδραμε οικονομικά.

Πιθανολογείται πως ο δράστης ζητούσε περισσότερα χρήματα από την γυναίκα και εκείνη αρνούνταν να του τα δώσει.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε εικάζεται πως ο δράστης της τηλεφώνησε για να τον συναντήσει στο διαμέρισμα της, όπου εκεί να την τραυμάτισε και στην συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που τις κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.

Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε σύμφωνα με το thenewspaper.gr, να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.

Η 75χρονη αργά το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία, Βόλου.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Στο σημείο όπου βρέθηκε η νεκρή έχει σπεύσει η Αστυνομία, για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου, ενώ σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, λόγω των τραυμάτων που φέρει η σορός της.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αφορούν στον τρόπο δολοφονίας της άτυχης γυναίκας η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπκή ιστοσελίδα TheNewspaper.grφέρεται να δολοφονήθηκε με 20 μαχαιριές στο σώμα της και με δύο στην περιοχή του λαιμού της, ενώ ο δολοφόνος της , είχε τυλίξει το πρόσωπο της με διάφανη κολλητική ταινία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 75χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρή, με το πτώμα της τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα στην αποθήκη του σπιτιού της.

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της. Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα, ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά από την εξονυχιστική έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βόλου εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερισματος αλλά και στο χώρο του ανσασέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας. Αμέσως οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους χώρους της πολυκατοικίας ξεκινώντας επισταμένη έρευνα για ίχνη της 75χρονης.

Μετά τον εντοπισμό της, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών επικεντρώνονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ευκατάστατη, και μετά το θάνατο του συζύγου της ζούσε με τον μοναχογιό της ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ