Αποκλειστικό: Διάρρηξη σε ΙΧ αστυνομικού στο Περιστέρι – Του άρπαξαν το όπλο
Ανανεώθηκε:
Μυστήριο αποτελεί για τις Αρχές αν οι διαρρήκτες ενός οχήματος γνώριζαν ότι πρόκειται για ΙΧ αστυνομικού, ο οποίος μάλιστα είχε εγκαταλείψει το όπλο του μέσα σε αυτό.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι, όπου άγνωστοι αφού παραβίασαν την πόρτα του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και άρπαξαν από μέσα ένα τσαντάκι στο οποίο είχε αφήσει το όπλο του ο αστυνομικός με πάνω από 10 φυσίγγια.
Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή κάποιες ώρες αργότερα από τον ίδιο τον αστυνομικό, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους του για το τι είχε συμβεί.
Οι Αρχές θα ψάξουν να βρουν κάμερες ασφαλείας από τη γύρω περιοχή για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να αναγνωριστούν οι δράστες.
Το πιο επικίνδυνο ταξίδι με τρένο στον κόσμο: 700 χλμ. πάνω σε «σιδηρομετάλλευμα» στη Σαχάρα
08:00
Ο λόγος που στον Περσικό Κόλπο υπάρχει περισσότερο πετρέλαιο και αέριο από οπουδήποτε αλλού στη Γη (pics&vid)
07:48
Πάτρα: Μυστήριο με νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε στο σπίτι του μετά από φωτιά - Δίπλα του βρέθηκε όπλο
07:36
Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με παράσυρση ανήλικης στη Λιοσίων - Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη (vid)
07:25