Θεσσαλονίκη: 37χρονος κρατούμενος αυτοκτόνησε στο Μεταγωγών
Νεκρός βρέθηκε στις τουαλέτες των κρατητηρίων της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης 37χρονος κρατούμενος.
Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, αφού φέρεται να δημιούργησε αυτοσχέδιο σκοινί, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ο 37χρονος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ήταν υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών και συνελήφθη από αστυνομικούς της Πτολεμαΐδας για παραβίαση περιοριστικού όρου που τού είχε επιβληθεί.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο όρος αφορούσε την υποχρέωσή του να παρακολουθεί πρόγραμμα, συνδεόμενο με τα ναρκωτικά.
Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε, με εισαγγελική διάταξη, η προσωρινή του κράτηση κι επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να γίνει η δίκη του.
ΚΟΣΜΟΣ
Στρατός ΗΠΑ: Δεν χτυπήθηκε το Lincoln από το Ιράν - Ούτε καν το προσέγγισαν οι πύραυλοι
17:24
ΚΟΣΜΟΣ
Τρεις αμερικάνοι στρατιωτικοί νεκροί στην επιχείρηση κατά του Ιράν - «Δεν χτυπήθηκε το Lincoln», λένε οι ΗΠΑ
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Δεν αποκλείονται ιρανικά αντίποινα στην Ευρώπη μετά τον θάνατο Χαμενεϊ
17:16
ΕΛΛΑΔΑ
Νέες ακυρώσεις πτήσεων από την Aegean με προορισμούς της Μέσης Ανατολής
17:07
ΚΟΣΜΟΣ