ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για το τροχαίο ατύχημα: Νοιώθω τυχερός - Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί

Κούγιας για το τροχαίο ατύχημα: Νοιώθω τυχερός - Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί
INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τροχαίο ατύχημα είχε την Τρίτη το βράδυ ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα. Στο 308o χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου - Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά ανέβηκε στο διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

«Ευτυχώς δεν πάτησα φρένο και πήγα το αυτοκίνητο στο κενό το οποίo αν δεν υπήρχε πιθανώς σήμερα να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Έχω υποστεί κατάγματα στο χέρι. Τρία λεπτά μετά ήρθε η τροχαία, με απεγκλώβισαν γιατί δεν μπορούσα διαφορετικά, και θέλω να τους ευχαριστήσω δημοσίως», είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στον Alpha.

«Καμια φορά αυτό που σώζει είναι η ικανότητα του οδηγού, αλλά και η τύχη και ο Θεός. Νοιώθω τον ευατό μου τυχερό», είπε.

Μιλώντας εξάλλου στον ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι σώθηκε εξαιτίας του ελιγού που έκανε:

«Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Συμπλήρωσε πως «δεν είχε προλάβει ούτε η αστυνομία να μας ειδοποιήσει, είχε γίνει προ 1 λεπτού το ατύχημα το άλλο, ούτε οι οδηγοί είχαν βάλει ένα τρίγωνο να ειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς».

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο ποινικολόγος, τονίζοντας ότι«με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμακαι σώθηκα».

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας, διαλύθηκε. Κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Ευτυχώς ο κ. Κούγιας βγήκε από αυτό το τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ