ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οργή για προφίλ στο Instagram με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οργή για προφίλ στο Instagram με το όνομα της Έφης Κακαράντζουλα
Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένα προφίλ που έχει δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα Έφη Κακαράντζουλα προκάλεσε την έκρηξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα σε ανάρτησή της και παραθέτει ακόμη μία ανάρτηση από μία διαδικτυακή της φίλη στην οποία αναφέρεται το εξής: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

«Θέλω η ζωή μου να αποκτήσει μια φυσιολογικότητα»

«Ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα, για τον λόγο ότι δεν υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια» είχε δηλώσει μετά το πέρας της δίκης η Ιωάννα.

Ερωτηθείσα σχετικά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση αποζημίωσης από την Έφη Κακαράντζουλα. Όπως δήλωσε, είναι κάτι που συζητά με τους δικηγόρους της. «Ήταν προτεραιότητα να κλείσει το ποινικό κομμάτι. Υπάρχει πιθανότητα να προσφύγω, ναι.»

Η Ιωάννα μίλησε και για τους στόχους της, τονίζοντας: «Θέλω να αποκτήσει η ζωή μου μια φυσιολογικότητα. Για τους περισσότερους είναι αυτονόητη, αλλά για μένα δεν είναι. Να αρχίσω πάλι κάποια στιγμή να είμαι δραστήρια».

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε για άλλη μια φορά τη γενναιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη νέα φάση της ζωής της. Βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάπειο, προσκεκλημένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ