Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται νεφική μάζα την Κυριακή - Ποιές περιοχές θα επηρεάσει
Ανανεώθηκε:
Μία νεφική μάζα από τη νοτιοδυτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κυριακής φαίνεται να κινείται από τα δυτικά - νοτιοδυτικά προς τα βόρεια - βορειοανατολικά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Αυτή η συννεφιά θα δώσει βροχές και ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα περισσότερα δυτικά τμήματα», τονίζει ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ.
Όπως υπογράμμισε ο Σάκης Αρναούτογλου δεν αποκλείεται να απλωθεί αυτή η βροχοφόρα συννεφιά και να φτάσουν από το απόγευμα προς το βράδυ κάποιες τοπικές βροχές στην ανατολική Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά και στην Αττική.
Τέλος, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, τα σύννεφα και τη Δευτέρα θα είναι πυκνά και αναμένονται περισσότερες τοπικές βροχές.
Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
Αυστηρές ποινές για τους παραβάτες των ΜΜΜ: Αύξηση προστίμων και κοινωφελής εργασία
01:00
Πότε ξεκινούν οι Πανελλήνιες - Ώρα προσέλευσης και διάρκεια εξέτασης
00:30
Το αποκλεισμένο Ορμούζ, οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν και οι συνομιλίες μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου
23:56
Η Γερμανία καλεί το Ισραήλ να τερματίσει τις εχθροπραξίες στον Λίβανο
23:45