ΕΛΛΑΔΑ

Συνεπιμέλεια: Προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και εναλλασσόμενη κατοικία

Συνεπιμέλεια: Προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και εναλλασσόμενη κατοικία

Μια ακόμα σημαντική απόφαση εκδόθηκε μέσα στον Νοέμβριο, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα, με την προσωρινή διαταγή να δίνει από κοινού επιμέλεια στους γονείς παιδιού και να αποφασίζει για εναλλασσόμενη κατοικία.

Όπως αναφέρει η ΑΜΚΕ Ενεργοί Μπαμπάδες, το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου εκδόθηκε στη Χαλκίδα απόφαση κοινής άσκησης επιμέλειας παιδιού, με προσωρινή διαταγή, από επιμορφωθείσα δικαστικό.

Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή, το παιδί θα διαμένει μια εβδομάδα στην κατοικία της μητέρας του και μια εβδομάδα στην κατοικία του πατέρα του. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα των «Ενεργών Μπαμπάδων» δημοσιεύτηκε και σχετικό έγγραφο.

«Συνεχίζουμε την κατάθεση δικογράφων που απεικονίζουν το πραγματικό συμφέρον των παιδιών και κλείνουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες της απαισιοδοξίας και της αμφισβήτησης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Αναθέτει προσωρινά από κοινού την άσκηση της επιμέλειας του τέκνου και στους δυο γονείς ορίζοντας ότι το τέκνο θα διαμένει για μια εβδομάδα στην κατοικία της μητέρας και μια εβδομάδα στην κατοικία του πατέρα», αναφέρει η προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε στις 5 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα.

προσωρινή διαταγή συνεπιμέλεια

Το δικόγραφο που παρουσίασαν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες», για την προσωρινή διαταγή κοινής επιμέλειας παιδιού στη Χαλκίδα.facebook.com/EnergoiMpampades2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ