Κωνσταντίνος Κατσίφας: Για διαφθορά διώκεται ο εισαγγελέας που μίλησε για «αυτοκτονία»
Ποινική δίωξη κατά του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αργυρόκαστρου, Γιουλιάν Τσάφκα, που «αυτοκτόνησε» τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, άσκησε την Πέμπτη η Ειδική Εισαγγελία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς «SPAK» στην Αλβανία.
Σύμφωνα με το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Top Channel», o Εισαγγελέας της «SPAK» Ντριτάν Πρένσι, άσκησε ποινική δίωξη κατά του Τσάφκα για «κατάχρηση εξουσίας» και «χρηματισμό».
Η υπόθεση αφορά στον χρηματισμό του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου Γιουλιάν Τσάφκα, μέσω δικηγόρου που εκπροσωπεί πρόσωπο το οποίο κατηγορείται για «καταπάτηση κανόνων οδικής συμπεριφοράς» και για «ενέργειες που αποσκοπούν στην απόκρυψη της αλήθειας».
Το ρεπορτάζ του «Top Channel» αναφέρει πως ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα το 2019 και μέσω του χρηματισμού προσπαθούσε να απεμπλακεί από τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.
Τα Ιωάννινα γιορτάζουν τα 20 χρόνια του Ioannina Lake Run: Η Allwyn κάνει πιο ξεχωριστή την εμπειρία
15:35
Λήξη συναγερμού στα Χανιά: Απομακρύνθηκε με ασφάλεια η ενεργή βόμβα - Αύριο η εξουδετέρωση της
15:28
Μαζωνάκης: Σε ανακοπή και ασυστολία τον βρήκαν οι διασώστες, βήμα-βήμα πώς έδρασε το ΕΚΑΒ
15:24
Πυρκαγιές: 12μηνη ανάσα από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τους πληγέντες του καλοκαιριού 2026
15:22