Λαμία: Γυμνή ασθενής με κορωνοϊό επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές
Ένα απίστευτο περιστατικό με ασθενή που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Λαμίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport.gr πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν μια 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται στο Πέτρινο κτίριο από τις αρχές Νοεμβρίου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ασθενής σε κατάσταση αμόκ φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές καθώς η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιό της απέτυχε με την 52χρονη να σπάει την πόρτα και τις φωνές της να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.
Η ασθενής στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βγήκε γυμνή στο διάδρομο του νοσοκομείου Λαμίας κρατώντας ένα Ευαγγέλιο και έναν σταυρό ενώ το προσωπικό που είναι βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να πάρει την αστυνομία.
Αναμένεται παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής - που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι νοσηλεύτρια που έχει μπει σε αναστολή - να απομακρυνθεί για ίδρυμα που μπορεί να εξυπηρετήσει ανάλογα περιστατικά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ασθενής δημιούργησε πρόβλημα στην κλινική, έχοντας επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ίδιο κτίριο.
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10