Λαμία: Γυμνή ασθενής με κορωνοϊό επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές
Ένα απίστευτο περιστατικό με ασθενή που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Λαμίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport.gr πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν μια 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται στο Πέτρινο κτίριο από τις αρχές Νοεμβρίου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ασθενής σε κατάσταση αμόκ φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές καθώς η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιό της απέτυχε με την 52χρονη να σπάει την πόρτα και τις φωνές της να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.
Η ασθενής στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βγήκε γυμνή στο διάδρομο του νοσοκομείου Λαμίας κρατώντας ένα Ευαγγέλιο και έναν σταυρό ενώ το προσωπικό που είναι βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να πάρει την αστυνομία.
Αναμένεται παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής - που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι νοσηλεύτρια που έχει μπει σε αναστολή - να απομακρυνθεί για ίδρυμα που μπορεί να εξυπηρετήσει ανάλογα περιστατικά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ασθενής δημιούργησε πρόβλημα στην κλινική, έχοντας επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ίδιο κτίριο.
Το FBI απέλυσε έξι πράκτορες που συνδέονται με την έρευνα για παρακράτηση εγγράφων από τον Τραμπ
10:27
ΗΠΑ - Ιράν: Κρίσιμες διαβουλεύσεις στη Γενεύη για διπλωματική λύση - Τα ζητήματα «αγκάθια»
10:21
«Κλειδώνει» η επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου στην αντλία
10:21
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικες μετά από κατανάλωση αλκοόλ
10:15