ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε ψυγείο του νοσοκομείου «Ελπίς» βρέθηκε 41χρονος αγνοούμενος

Νεκρός σε ψυγείο του νοσοκομείου «Ελπίς» βρέθηκε 41χρονος αγνοούμενος
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗ

Νεκρός σε θάλαμο ψύξης του νοσοκομείου «Ελπίς» εντοπίστηκε ο 41χρονος μηχανολόγος – μηχανικός, Διονύσης Καλογερόπουλος, η τύχη του οποίου αγνοείτο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί σήμα ως αγνοούμενος, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Ο 41χρονος από τη Ζαχάρω εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου.

Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο. Ο μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι μπήκε στα αζήτητα.

Ο Διονύσης Καλογερόπουλος, μηχανολόγος σε τάνκερ είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω, όπου έμενε. Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του που βρισκόταν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο στούντιο του «Τούνελ» με την ελπίδα να τον βρει ζωντανό. Με ενέργειες της εκπομπής, έγινε η επαφή της αρχικά με το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια με το νοσοκομείο «Ελπίς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ