ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Νίκαια: Μαφιόζικο χτύπημα από επαγγελματίες βλέπουν οι Αρχές - Η μαρτυρία-κλειδί

Δολοφονία στη Νίκαια: Μαφιόζικο χτύπημα από επαγγελματίες βλέπουν οι Αρχές - Η μαρτυρία-κλειδί
CNN GREECE/ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗ

Μαφιόζικο χτύπημα από επαγγελματίες εκτελεστές βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη δολοφονική επίθεση με ένα νεκρό και έναν τραυματία χθες βράδυ σε βενζινάδικο στη Νίκαια.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι δράστες θα γίνονταν γρήγορα αντιληπτοί από περιπολίες της αστυνομίας, αυτοί κατάφεραν να φύγουν ανενόχλητοι από το σημείο της εκτέλεσης και να διανύσουν μια απόσταση μέχρι τον Κηφισό όπου και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι εκτελεστές χρησιμοποίησαν πιστόλι των 9 χιλιοστών και το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τον Οκτώβριο. Παρολαυτα κατάφεραν να κινηθούν με αυτό και να μην τους καταλάβει κανείς ενώ ακριβώς επειδή είναι σεσημασμένοι φρόντισαν να μην μείνει τίποτα από το αυτοκίνητο καθώς οι Αρχές δεν αποκλείεται να έχουν αποτυπώματά τους και DNA.

Από την μέχρι τώρα έρευνα φαίνεται ο ένας από τους δυο άνδρες - θύματα, να έχει απασχολήσει την αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών ενώ μέχρι αργά το βράδυ αστυνομικοί της ασφαλείας επαιρναν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Η πιο βασική όμως καταθέση για τους αξιωματικούς της ασφαλείας είναι της συζύγου του νεκρού, η οποία φαίνεται να είναι και η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου

Στο στόχαστρο της έρευνας θα μπουν τα κινητά τηλέφωνα και οι ανταλλαγές μηνυμάτων του δολοφονημένου άνδρα ενώ από χθες έχουν συλλέξει όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι δράστες είχαν ομάδα υποστήριξης εικάζουν στην ΕΛΑΣ , για να να παραλάβουν τους δράστες από το σημείο που έκαψαν το αυτοκίνητο και να εξαφανιστούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ