ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: «Ασφυξία» στον Κηφισό, «πηγμένο» το κέντρο της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους: «Ασφυξία» στον Κηφισό, «πηγμένο» το κέντρο της Αθήνας
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ακόμη μία ημέρα ταλαιπωρίας περιμένει τους οδηγούς αφού αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό και στις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου, μια κατάσταση που επιδεινώνεται από τη σημερινή απεργία των Μέσων Μεταφοράς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου είναι απροσπέλαστα και τα δύο ρεύματα, ενώ μπλοκαρισμένη είναι και η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας.

«Πηγμένο» είναι, επίσης, το κέντρο της Αθήνας, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με περισσή υπομονή, καθώς σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους παρατηρείται κίνηση. Ειδικότερα, στο «κόκκινο» είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Λεωφόρος Συγγρού, η Πειραιώς, η Φιλολάου, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Λεωφόρος Κηφισίας και η Λεωφόρος Μεσογείων.


Δείτε ΕΔΩ την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο.

Χειρόφρενο σήμερα στα ΜΜΜ

Ακινητοποιημένα θα είναι σήμερα Πέμπτη Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε στον ΗΣΑΠ την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες ζητούν τη λήψη μέτρων ασφάλειας, ενώ θέτουν πέντε κρίσιμα ερωτήματα στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για το δυστύχημα.

Σημειώνεται πως σήμερα στάση εργασίας θα κάνουν τα λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αλλά και τα τρόλεϊ από τις 13:00 μέχρι τις 15:00.

Χωρίς δακτύλιο το κέντρο λόγω της απεργίας

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ., λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Οι αρχές παρακαλούν τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ