ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον θείο και τον ανιψιό που πνίγηκαν μέσα σε δεξαμενή

Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον θείο και τον ανιψιό που πνίγηκαν μέσα σε δεξαμενή
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου λλά και στην Κρήτη από την διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν θείος και ανιψιός βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε μια δεξαμενή.

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης και θλίψης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στον 50χρονο Μαρίνο και τον 16χρονο Χρήστο. Η κηδεία τους θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

Ο 50χρονος άντρας και ο ανήλικος ανιψιός του χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ ο πρώτος έσπευσε να βοηθήσει τον δεύτερο που βρέθηκε μέσα στην δεξαμενή για να την καθαρίσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις. Η προσπάθειά του θείου να σώσει τον 16χρονο ανιψιό απέβη μοιραία καθώς και εκείνος λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Άνθρωποι που αντιλήφθηκαν πως οι δύο άνδρες είχαν πέσει μέσα στη δεξαμενή έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν κόβοντας τον πάτο της με ένα σβουράκι, δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του άτυχου Χρήστου και αδερφός του 50χρονου, ο οποίος ήταν εκείνος που τους βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τους στη δεξαμενή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ