ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματοκιβώτιο 150 κιλών έκανε φτερά με τη μέθοδο του ριφιφί

Χρηματοκιβώτιο 150 κιλών έκανε φτερά με τη μέθοδο του ριφιφί
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της αποθήκης στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης πριν από πέντε ημέρες, μέσα στο χρηματοκιβώτιο κρατούσε 110.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα ΙΝΤΙΜΕ

Ανενόχλητοι κατάφεραν να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο που το βάρος του έφτανε τα 150 κιλά και στο οποίο μέσα ο ιδιοκτήτης του καταγγέλει ότι είχε πάνω από 120.000 ευρώ. Και όλα αυτά στη Κυψέλη με τη μέθοδο του ριφιφί.

Όπως υποστήριξε το θύμα που κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, η συμμορία των δραστών είχαν εντοπίσει ότι η αποθήκη του, είναι μεσοτοιχία με μια μονοκατοικία που δεν κατοικείται.

Οι δράστες όπως όλα δείχνουν άνοιξαν μια τρύπα στον τοίχο της μονοκατοικίας περίπου ενός μέτρου και με ευκολία πέρασαν στην αποθήκη του 35 χρόνου θύματος.
Αθόρυβα και άγνωστο ακόμα με ποιο τρόπο, κατάφεραν να φορτώσουν σε δικό τους αυτοκίνητο το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην αποθήκη και να εξαφανιστούν. Μάλιστα οι αστυνομικοί του τμήματος άκουγαν με έκπληξη τον 35 χρόνο να τους εξηγήσει ότι πρόκειται για ένα χρηματοκιβώτιο μεγάλων διαστάσεων και βάρους 150 κιλών.

Και δεν σταμάτησαν εκεί οι δράστες αφού άρπαξαν ακόμα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρήκαν στην αποθήκη. Η λεία τους εκτός από τα χρήματα, ήταν και συλλεκτικά νομίσματα τα οποία επίσης είχε στην αποθήκη κρυμμένα το θύμα.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για καλά οργανωμένη διάρρηξη που έγινε χωρίς κανένας να καταλάβει το παραμικρό και τώρα οι αστυνομικοί ελπίζουν από κάμερες ασφαλείας της περιοχής του Πολυγώνου να εντοπίσουν το όχημα με το οποίο οι δράστες έφυγαν από την αποθήκη σαν κύριοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ