ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή βρέθηκε η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κυψέλης

Νεκρή βρέθηκε η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κυψέλης
Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Intime

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 23χρονης εγκύου, Φωτεινής Μπακογιώργου, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κυψέλης στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Η άτυχη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί και η σορός της οποίας αναγνωρίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση από συγγενικό της άτομο, ετάφη ως αγνώστων στοιχείων μαζί με το αγέννητο παιδί της

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Φωτεινή Μπακογιώργου είχε εξαφανιστεί στις 8 Οκτωβρίου από την Κυψέλη. Την ίδια μέρα είχε εντοπιστεί η σορός της, η οποία παρέμενε για 1,5 μήνα στα αζήτητα.

Τελικά, χθες, Τρίτη άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον έδωσε τέλος στο μυστήριο αναγνωρίζοντας τη σορό της 23χρονης εγκύου, η οποία είχε ταφεί ως «αγνώστων στοιχείων» μαζί με το αγέννητο παιδί της.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Οι καταγγελίες για κακοποίηση

Η μητέρα τριών παιδιών ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων, όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.

Με την υπόθεσή της είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως το Τούνελ» αποκαλύπτοντας σκοτεινές πλευρές της ιστορίας εξαφάνισής της. Συγκεκριμένα η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert», μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίησή της.

«Μετά την ενεργοποίηση του “Missing Alert” έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες για την αγνοούμενη. Αναφέρουν ότι είχε βρεθεί χτυπημένη πριν από την εξαφάνιση και όχι μόνο. Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους», είχε πει. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής έφτασαν σοβαρές καταγγελίες από τη γειτονιά της αγνοούμενης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ