ΕΛΛΑΔΑ

«Την πρώτη φορά που σήκωσε χέρι...»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών-θυμάτων κακοποίησης

«Την πρώτη φορά που σήκωσε χέρι...»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών-θυμάτων κακοποίησης
Tο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έδωσε στην δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο με αφηγήσεις γυναικών - θυμάτων που έζησαν που έζησαν δραματικές στιγμές στα χέρια των βασανιστών τους pixabay

Δράσεις για την εξάλειψη κακοποίησης αναλαμβάνουν υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έδωσε στην δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο με αφηγήσεις γυναικών - θυμάτων που έζησαν δραματικές στιγμές στα χέρια των βασανιστών τους.

Ειδικότερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, έχουν προγραμματίσει για αύριο τις παρακάτω δράσεις:

Από τις 9 π.μ έως τις 12, προσωπικό των Υπηρεσιών Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, θα μοιράσει στην πλατεία Συντάγματος, ενημερωτικό έντυπο υλικό ευαισθητοποίησης των πολιτών. Το σημείο όπου θα εξελίσσεται η δράση, θα επισκεφτούν στις 10.30 π.μ., ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Στις 12.30 μ.μ., ο κ. Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, θα εγκαινιάσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου (οδός Κιλκίς 50), το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Στα social media του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει αναρτηθεί το ακόλουθο βίντεο με μαρτυρίες γυναικών, που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ