Μπαράζ επιθέσεων στα Εξάρχεια
Μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε τη νύχτα, σε στόχους στην περιοχή των Εξαρχείων από ομάδες αντιεξουσιαστών.
Οι επιθέσεις άρχισαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν μια ομάδα περίπου 40 νεαρών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, πέταξαν πάνω από 20 βόμβες μολότοφ εναντίων των αστυνομικών που ήταν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν μικρές ζημιές σε δυο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από τα γραφεία. Λίγη ώρα αργότερα η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε και πάλι με μολότοφ στα γραφεία της γενικής γραμματείας εμπορίου και καταναλωτών στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ οι αντιεξουσιαστές έκλεισαν τον κύκλο των επιθέσεων τους στις 3 τα ξημερώματα με το υπουργείο Πολιτισμού στο οποίο έριξαν δυο βόμβες μολότοφ ευτυχώς χωρίς ζημιές.
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Θρίλερ» στα Στενά του Ορμούζ, «βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο
07:29
Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
07:28
Tαξί: Τραβούν «χειρόφρενο» από σήμερα οι οδηγοί - Ξεκινούν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες
07:19
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: «Κοντοζυγώνουν» fuel και market pass - Αναγκαίο το «άλμα» στη Σύνοδο Κορυφής
07:08