Στη σημασία της επίσκεψης των τριών προκαθημένων στη Λέσβο αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος
Στη σημασία της χθεσινής επίσκεψης των τριών προκαθημένων στη Λέσβο αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, σε δήλωση του από την Κομοτηνή, την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.
Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι «αυτό που έγινε στην Λέσβο υπήρξε ένα γεγονός σπουδαίο. Η προσπάθεια όλων μας ήταν να καταλάβουν, όχι μόνο οι Ευρωπαίοι αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, ότι το βάρος που έχει στην πλάτη της η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί μόνη της να το σηκώσει».
«Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Η αλήθεια είναι ότι η ανθρωπιά στην Ελλάδα ζει. Στην Ευρώπη, αργοπεθαίνει», κατέληξε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
CULTURE
Η φωνή των Judas Priest και ο Alice Cooper ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα παιδικό άλμπουμ (vid)
23:11
ΚΟΣΜΟΣ
Αντιπαράθεση Ουκρανίας και Ουγγαρίας για τα εκρηκτικά σε αγωγό της Σερβίας
23:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Σε άλλα τρία αεροδρόμια περιορίζονται αυστηρά τα διαθέσιμα καύσιμα
22:50
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
22:39
ΚΟΣΜΟΣ