Στη σημασία της επίσκεψης των τριών προκαθημένων στη Λέσβο αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος
Στη σημασία της χθεσινής επίσκεψης των τριών προκαθημένων στη Λέσβο αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, σε δήλωση του από την Κομοτηνή, την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.
Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι «αυτό που έγινε στην Λέσβο υπήρξε ένα γεγονός σπουδαίο. Η προσπάθεια όλων μας ήταν να καταλάβουν, όχι μόνο οι Ευρωπαίοι αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, ότι το βάρος που έχει στην πλάτη της η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί μόνη της να το σηκώσει».
«Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Η αλήθεια είναι ότι η ανθρωπιά στην Ελλάδα ζει. Στην Ευρώπη, αργοπεθαίνει», κατέληξε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του άνδρα που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Τραμπ
13:53
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΕΗ blue: 54 σημεία φόρτισης στα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας
13:45
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αναβαθμίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Λυκείου Αθηνών - Ένας «ζωντανός τόπος σκέψης και γνώσης»
13:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική κόντρα για την τραγωδία με τους μετανάστες στη Χίο: Ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια
13:33
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ