Ένταση στις Σκουριές – Επενέβησαν τα ΜΑΤ
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στον Κόμβο της Μεγάλης Παναγιάς στη Χαλκιδική, όταν τα ΜΑΤ επενέβησαν προκειμένου να απομακρύνουν τους διαμαρτυρόμενους κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές που είχαν κλείσει το δρόμο.
Σύμφωνα με το seleo.gr, σήμερα το πρωί, οι διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν τον δρόμο, στο Χοντρό Δέντρο, στη διασταύρωση που οδηγεί για Σκουριές, τοποθετώντας κλαδιά και κορμούς δέντρων στο σημείο.
Η αστυνομία έφτασε στο κόμβο και στην προσπάθειά της να απομακρύνει τους διαμαρτυρόμενους, υπήρξε ένταση. Έπειτα πήρε τους κορμούς δέντρων από τον δρόμο για να δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία.
Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Αγώνα της Μ. Παναγιάς πραγματοποιεί τριήμερο κινητοποιήσεων κατά της εξόρυξης χρυσού.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τζένιφερ Άνιστον - Τζιμ Κέρτις: Το «ευχαριστώ» για τη χρονιά που τους έφερε κοντά και οι «εκπλήξεις» το 2026
12:50
ΧΡΗΜΑ
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Πόσο θα διαρκέσουν
12:40
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του και συνελήφθη
12:31
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα έκρηξη στην Αίτνα: Εντυπωσιακή ροή λάβας στην κοιλάδα Βάλε ντελ Μπόβε (pics&vid)
12:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ