ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλη την Αθήνα - Ποιες περιοχές να αποφύγετε

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλη την Αθήνα -  Ποιες περιοχές να αποφύγετε
Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί το απόγευμα της Παρασκευής στους δρόμους του Λεκανοπεδίου καθώς η κίνηση έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα σε μεγάλες οδικές αρτυρίες ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί το απόγευμα της Παρασκευής στους δρόμους του Λεκανοπεδίου καθώς η κίνηση έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα σε μεγάλες οδικές αρτυρίες. 

Από την Κηφισιά μέχρι το Σύνταγμα και από την Ομόνοια μέχρι το Περιστέρι και τον Πειραιά, οι κεντρικές λεωφόροι αλλά και οι μικρότερες οδοί είναι όλες απροσπέλαστες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται ξανά στον Κηφισό, όπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας τα οχήματα είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα. Από την Βαρυμπόμπη μέχρι το ΣΕΦ, τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν.

Ανάλογη εικόνα και στην άνοδο, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη και μέχρι τη Φιλαδέλφεια η κατάσταση δεν βελτιώνεται σε κανένα σημείο.

Η σχεδόν μίας ώρας καταιγίδα που χτύπησε το Λεκανοπέδιο της Αττικής περίπου στις 14:00 το μεσημέρι, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε πολλές συνοικίες, με τα νερά να συσσωρεύονται και τα οχήματα να μειώνουν ταχύτητα για να περάσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος ακόμα και σε μικρούς δρόμους πολλών περιοχών της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, χαμηλές ταχύτητες επικρατούν και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στη Μεσογείων, την Κατεχάκη επίσης και στα δύο ρεύματα, την Πατησίων, την Αχαρνών, τη Βουλιαγμένη στο ρεύμα προς Αθήνα, τη λεωφόρο Αθηνών, τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Ποσειδώνος και όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ