Καιρός: Έρχεται νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Οι περιοχές που θα πληγούν
Σημαντική επιδείνωση αναμένεται στο σκηνικό το καιρού σήμερα, καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να ενταθούν εκ νέου μετά τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου.
Καθώς ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα πλησιάσει την χώρα μας από την περιοχή της Κεντρικής Μεσογείου βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται από τα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έως τις βραδινές ώρες.
Στην Πελοπόννησο και στην Στερεά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ στα δυτικά και νότια τμήματα της Πελοποννήσου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.
Στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοι πιθανώς πρόσκαιρα να σημειώσουν σημαντική ενίσχυση. Λιγότερα και πιο τοπικά τα φαινόμενα στα νότια-νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα.
Ο βροχερός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.
Ο Αντονέλι γράφει ιστορία στην Κίνα: Έγινε ο νεότερος poleman της F1 σε ηλικία 19 ετών (pic)
17:12
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
16:59
Νεκροί εντοπίστηκαν δύο κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού
16:48
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας
16:39