Λαμία: Αγριογούρουνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Γλίτωσε από τύχη η οδηγός
Ανανεώθηκε:
Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο που πετάχτηκε στο οδόστρωμα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής στην Ε.Ο Λαμίας – Καρπενησίου στην έξοδο του Ζηλευτού και πιο συγκεκριμένα στο 21οχλμ Λαμίας-Καρπενησίου.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο αγριόχοιρος πετάχθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα και η νεαρή οδηγός που επέβαινε στο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση προς Λαμία έκανε μανούβρα προκειμένου να το αποφύγει.
Δυστυχώς η σύγκρουση ήταν απευκταία με το βαρύ ζώο να πέφτει πάνω στο όχημα ενώ το Ι.Χ χτύπησε και στις πλαινές μπάρες παραμένοντας στο δρόμο και γλιτώνοντας την εκτροπή.
Από την σύγκρουση οι υλικές ζημιές του οχήματος ήταν σημαντικές ενώ το άγριο ζώο άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι καταγγελίες των οδηγών για “παρέλαση” αγριόχοιρων στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και γενικότερα στην Ε.Ο Λαμίας-Καρπενησίου είναι ουκ ολίγες, ειδικά τις βραδινές ώρες όπου και χρειάζονται έντονα αντανακλαστικά.
ΠΟΥ: Τουλάχιστον 94 εκατ. άνθρωποι πάσχουν από καταρράκτη - Το 20% αυτών έχουν τυφλωθεί
09:28
Οικονομική συνεργασία και επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Πιερρακάκη με τον Τούρκο ομόλογο του Σιμσέκ
09:19
Η ηλεκτρική Jaguar της νέας εποχής μπήκε στο τελικό στάδιο εξέλιξής της
09:09
Bad Bunny: Ο Πορτορικανός σούπερ σταρ που κατέκτησε τον κόσμο – Γιατί όλοι μιλούν για αυτόν
08:59