ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Χριστοδουλίδης

Πέθανε ο ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Χριστοδουλίδης
O Κύπριος ηθοποιός και μουσικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. FACEBOOK - ΕΝΩΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ / ACTORS UNION CYPRUS

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Κύπριος ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Χριστοδουλίδης, έπειτα από μάχη που έδινε με τη νόσο του Χόκινγκ (ALS).

Γεννήθηκε στην Πάφο το 1968 και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου μεταξύ άλλων είχε συμφοιτητές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Τόνι Δημητρίου και τη Στέλα Φυρογένη.

Τη δεκαετία του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Δέκα μικροί Μήτσοι», το «Πάτερ Ημών», το «Ροζ Συννεφάκι», ο «Αστερισμός της γραβάτας», ο «Ισοβίτης» του Αρκά.

Με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου άφησε τη σφραγίδα του στο μιούζικαλ τσέπης «Ινγκόγκνιτο» που παρουσίασε με επιτυχία μαζί με τη Στέλα Φυρογένη, ενώ συνεργάστηκε ως μουσικός στις παραγωγές «Beauty Mark», «Ένας όμηρος», «Νεφέλες», «No σμόκιν Please», «Γεσθημανή».

Παράλληλα, παρουσίασε στην Κύπρο μια σειρά από παραστάσεις πολιτικού καμπαρέ εποχής στο Bastione, το Αντωνάκης Μπαρ και το Εναλλάξ.

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε, με ανάρτησή του στο Instagran, τον επί πολλά χρόνια φίλο του, ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος.

https://www.instagram.com/p/CWypOVOIHQv

ΔΗΜΟΦΙΛΗ